сряда, 26 ноември 2008 г.

Първата жертва падна!

Сиреч имам 1 зарибен человек с мерак сам да си свали и инсталира Убунту и всичките му прилежащи истории. Още няколко такива успешни случаи и ще си повярвам, че ставам за sales man!
За всеки оплетен в мрежите на безплатните операционни системи с моя помощ (персонална или само от четенето на тези глупости) възнамерявам да пиша, като ще разправям и към коя група потребители спада съответната жертва.
И така. Сефтето се случи с един младеж учащ Мултимедийни мултимедии (не съвсем, ама близко до това) в един ВУЗ в Копенхаген. А иначе си е българче, момчето. До сега се е занимавал с предпечатен дизайн, много уеб-дизайн, малко Фотошопове, малко от туй и малко от онуй, като си е цъкал все микромеки продукти в сферата на ОС. Е, сега учи това, дето горе-долу е правил преди като от страна на съответния ВУЗ му осигуриха лицензирана версия на целия пакет Adobe Design Premium CS3, което вклуючва: Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Fлash, Dreamweaver, Photoshop и някакви други бозички. Както и да е, да си ги ползва със здраве! Случи се обаче да попадне на моите фермани, които явно са възбудили някакъв "нездравословен" интерес, заради който ден след четенето взе да рови, да сваля, да ръчка и т.н. в посока установяване на втора ОС на шляп-топа си.

Какво ще се случи след инсталация и т.н. - очаквайте инфо за развитието на събитията в някой по-късен епизод! Пък аз утре ще пия една студена боза за негово (софтуерно) здраве и устойчивост на развитието. Щедър съм.

О, да, поздрав за Ники Горчилов:

Струва си!

Няма коментари: